Selecteer een pagina

Projecten

Iedereen handen uit de mouwen voor een mooie buurt!

 

Projecten die het verschil maken

Kijk wat jij kan doen voor een mooiere buurt

De straat, het parkje, de speeltuin… is van u. Hoe wilt u dat uw buurt eruit ziet? Grijp uw kans en ga samen met de buurt aan de slag. Samen kleuren we de stad geeft u de mogelijkheid om zelf een kleurrijk tintje te geven aan uw buurt. Samen met de buurt en de gemeente is er veel mogelijk. Kijk eens bij projecten welke initiatieven u allemaal voor gingen.

 

HARDERWIJK BEGINT TE KLEUREN

 

Recente projecten

Zie hier onze projecten:

 

VUURWERKAFVAL? RUIM HET SAMEN OP!

 

 

Zo werkt het stadsidee

 

 

Lekker groen op de scheepssingel

 

 

Moestuin Onze Hof van Eden op weg naar permacultuur

 

We houden je graag op de hoogte

Lees hier het laatste nieuws

De gemeente Harderwijk beheert de openbare ruimte volgens het motto “Samen kleuren we de Stad”. Met “Samen kleuren we de stad” geven we de openbare ruimte terug aan U. Niet de gemeente is de eigenaar als een aparte entiteit maar juist de bewoners en bedrijven zelf zijn de gemeenschap.  We willen dus samen met de bewoners van Harderwijk en Hierden de openbare ruimte zo inrichten en beheren dat dit aansluit bij de wensen van de bewoners en bedrijven. Waarbij wij als professionals kennis en kunde inbrengen om gezamenlijk de stad te kleuren.

Samen kleuren we de stad is een initiatief van de gemeente Harderwijk

Van de gemeente voor de gemeente.

De gemeente Harderwijk beheert de openbare ruimte volgens het motto “Samen kleuren we de Stad”. Met “Samen kleuren we de stad” geven we de openbare ruimte terug aan U. Niet de gemeente is de eigenaar maar juist de bewoners en bedrijven zelf zijn de gemeenschap.  We willen dus samen met de bewoners van Harderwijk en Hierden de openbare ruimte zo inrichten en beheren dat dit aansluit bij de wensen van de bewoners en bedrijven. Waarbij wij als professionals kennis en kunde inbrengen om gezamenlijk de stad te kleuren.

Initiatief van de gemeente Harderwijk

Gemeente Harderwijk wil met Samen kleuren wij de Stad de bewoner enthousiasmeren tot gezamenlijke initiatieven om de stad mooier, socialer en duurzamer te maken.

Deze website is een initiatief van de Gemeente Harderwijk

Share This