Selecteer een pagina

KLEUR DE STAD MET JOUW STADSIDEE!

KLEUR DE STAD MET JOUW STADSIDEE!

Loopt u al een tijd met een mooi plan rond om uw wijk of stad leefbaarder, leuker of mooier te maken? Dan was dit uw kans! U kon een zo compleet mogelijk uitgewerkt plan indienen, deed er een eerste begroting bij en keek alvast eens rond in de buurt wie er allemaal mee willen helpen. Als uw idee wint, wordt het onder uw leiding, uiteraard zo nodig met deskundige steun van de gemeente, gerealiseerd.

De ideeën zijn nu beoordeeld en doorlopen. Alle inwoners van Harderwijk en Hierden bepalen in een stemronde via deze pagina (de meeste stemmen gelden) welk idee wint. Voor de uitvoering van het beste stadsidee 2017 heeft de gemeente Harderwijk maar liefst € 45.000,00 beschikbaar gesteld. Stem ook op Het Stadsidee. Het Stadsidee is onderdeel van de campagne ‘Samen kleuren we de stad’.

De ideeën kunnen niet meer ingezonden worden.

We gaan de ingezonden ideeën allemaal beoordelen en bekijken. We gaan deze snel bekend maken zodat er op gestemd kan worden. We houden u o.a. via facebook op de hoogte.

Initiatief van de gemeente Harderwijk

Gemeente Harderwijk wil met Samen kleuren wij de Stad de bewoner enthousiasmeren tot gezamenlijke initiatieven om de stad mooier, socialer en duurzamer te maken.

Deze website is een initiatief van de Gemeente Harderwijk

Share This