Contact

Vraag? Neem gerust contact op!

 

Wat leuk dat u contact opneemt!

We doen ons best om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden

Heeft u een vraag over een van onze projecten of wilt u meer weten over de campagne “Samen kleuren we de stad”, neem dan contact op via het contactformulier op deze pagina. Wij doen ons best uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

  We houden je graag op de hoogte

  Lees hier het laatste nieuws

  De gemeente Harderwijk beheert de openbare ruimte volgens het motto “Samen kleuren we de Stad”. Met “Samen kleuren we de stad” geven we de openbare ruimte terug aan U. Niet de gemeente is de eigenaar als een aparte entiteit maar juist de bewoners en bedrijven zelf zijn de gemeenschap.  We willen dus samen met de bewoners van Harderwijk en Hierden de openbare ruimte zo inrichten en beheren dat dit aansluit bij de wensen van de bewoners en bedrijven. Waarbij wij als professionals kennis en kunde inbrengen om gezamenlijk de stad te kleuren.

  Geen Resultaten Gevonden

  De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

  Samen kleuren we de stad is een initiatief van de gemeente Harderwijk

  Van de gemeente voor de gemeente.

  De gemeente Harderwijk beheert de openbare ruimte volgens het motto “Samen kleuren we de Stad”. Met “Samen kleuren we de stad” geven we de openbare ruimte terug aan U. Niet de gemeente is de eigenaar maar juist de bewoners en bedrijven zelf zijn de gemeenschap.  We willen dus samen met de bewoners van Harderwijk en Hierden de openbare ruimte zo inrichten en beheren dat dit aansluit bij de wensen van de bewoners en bedrijven. Waarbij wij als professionals kennis en kunde inbrengen om gezamenlijk de stad te kleuren.

  Initiatief van de gemeente Harderwijk

  Gemeente Harderwijk wil met Samen kleuren wij de Stad de bewoner enthousiasmeren tot gezamenlijke initiatieven om de stad mooier, socialer en duurzamer te maken.

  Deze website is een initiatief van de Gemeente Harderwijk

  Share This