Het Stadsidee 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MET WELK IDEE ZORG JIJ ERVOOR DAT JE DROOM WERKELIJKHEID WORDT?

Voor het vierde jaar op rij daagt de gemeente Harderwijk inwoners uit met ideeën te komen die bijdragen aan het verbeteren van de openbare ruimte. Dat bleek de afgelopen jaren al een enorm succes. Veel verschillende ideeën werden ingestuurd. Door op de ideeën te stemmen bepalen inwoners zelf wie aan de slag mag om zijn droom werkelijkheid te laten worden. In 2016 is het idee “Speeltuin De Oude Eik” gerealiseerd. In 2017 kreeg “De aanleg van een hondenstrand” de meeste stemmen en vorig jaar won ‘Ontmoetingstuin de Rietmeen’. Aan de uitvoering van dat idee wordt gewerkt. Dit jaar is er een nieuwe ronde met nieuwe kansen om uw ‘droom’ werkelijkheid te laten worden. Je kunt jouw StadsIdee indienen tot 24 mei 14.00 uur.

Zo werk het

Loop je al een tijdje met een mooie droom rond om de wijk of stad leefbaarder, leuker of mooier te maken? Dan is dit jouw kans! Werk jouw idee uit in een zo compleet mogelijk plan, doe er een eerste begroting bij en kijk alvast eens rond in de buurt wie er allemaal aan mee willen helpen. Als jouw idee wint, wordt het onder uw leiding, met deskundige steun van de gemeente, gerealiseerd.

De ideeën worden in eerste instantie beoordeeld op haalbaarheid. De geselecteerde ideeën worden op deze website gepresenteerd. Alle inwoners van de gemeente Harderwijk mogen in een stemronde via deze pagina (de meeste stemmen gelden) bepalen welk idee wint.

Voor de uitvoering van het Stadsidee 2019 heeft de gemeente Harderwijk € 45.000,- beschikbaar gesteld.

Meld jouw idee hier aan:

Meld hier jouw idee aan. Je ontvangt van ons direct een mail van aanmelden. Om van jouw idee een succes te maken hebben we nog wat aanvullende informatie nodig zoals bijvoorbeeld een sprekende foto/plaatje. In de mail lees je hierover meer. Je kunt jouw StadsIdee indienen tot 24 mei 14.00 uur.
max. 110 karakters

Na het aanmelden van jouw StadsIdee ontvang je van ons een email met verdere instructies! Houd dus jouw mail in de gaten.

Initiatief van de gemeente Harderwijk

Gemeente Harderwijk wil met Samen kleuren wij de Stad de bewoner enthousiasmeren tot gezamenlijke initiatieven om de stad mooier, socialer en duurzamer te maken.

Deze website is een initiatief van de Gemeente Harderwijk

Share This