Het Stadsidee 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden van jouw stadsidee kan niet meer.

Voor het vierde jaar op rij daagde de gemeente Harderwijk inwoners uit met ideeën te komen die bijdragen aan het verbeteren van de openbare ruimte. Dat bleek de afgelopen jaren al een enorm succes. Veel verschillende ideeën werden ingestuurd. Door op de ideeën te stemmen bepalen inwoners zelf wie aan de slag mag om zijn droom werkelijkheid te laten worden. In 2016 is het idee “Speeltuin De Oude Eik” gerealiseerd. In 2017 kreeg “De aanleg van een hondenstrand” de meeste stemmen en vorig jaar won ‘Ontmoetingstuin de Rietmeen’. Aan de uitvoering van dat idee wordt gewerkt. Dit jaar is er een nieuwe ronde met nieuwe kansen om uw ‘droom’ werkelijkheid te laten worden. Je kon jouw StadsIdee indienen tot 24 mei 14.00 uur 2019. Helaas is het aanmelden van jouw stadsidee nu niet meer mogelijk. Wellicht volgend jaar.

Zo werkte het

Loop je al een tijdje met een mooie droom rond om de wijk of stad leefbaarder, leuker of mooier te maken? Dan is dit jouw kans! Werk jouw idee uit in een zo compleet mogelijk plan, doe er een eerste begroting bij en kijk alvast eens rond in de buurt wie er allemaal aan mee willen helpen. Als jouw idee wint, wordt het onder uw leiding, met deskundige steun van de gemeente, gerealiseerd.

De ideeën worden in eerste instantie beoordeeld op haalbaarheid. De geselecteerde ideeën worden op deze website gepresenteerd. Alle inwoners van de gemeente Harderwijk mogen in een stemronde via deze pagina (de meeste stemmen gelden) bepalen welk idee wint.

Voor de uitvoering van het Stadsidee 2019 heeft de gemeente Harderwijk € 45.000,- beschikbaar gesteld.

Stem op het StadsIDee 2017

Het aanmelden van jouw idee kan niet meer.

Vanaf vrijdag 7 juni kan er weer gestemd worden op de genomineerde Stadsideeën van 2019. Stemmen kan tot en met 5 juli a.s. 14.00 uur Het idee met de meeste stemmen wordt uitgevoerd. Het kunnen afhankelijk van het benodigde budget ook meer ideeën zijn.

Initiatief van de gemeente Harderwijk

Gemeente Harderwijk wil met Samen kleuren wij de Stad de bewoner enthousiasmeren tot gezamenlijke initiatieven om de stad mooier, socialer en duurzamer te maken.

Deze website is een initiatief van de Gemeente Harderwijk

Share This