Het Stadsidee 2018

Kleur de stad met uw stadsidee!

AANMELDEN VAN UW STADSIDEE KAN NIET MEER!

De afgelopen twee jaar daagde de gemeente Harderwijk de inwoners uit met ideeën te komen die bijdragen aan het verbeteren van de openbare ruimte. Dat bleek een enorm succes. Een grote variatie aan ideeën werd ingestuurd. Door op de ideeën te stemmen bepalen inwoners zelf welk idee mag worden uitgevoerd. In 2016 is het idee “Speeltuin De Oude Eik” gerealiseerd. En vorig jaar kreeg “De aanleg van een hondenstrand” de meeste stemmen. Aan de uitvoering van dat idee wordt gewerkt. Dit jaar is er een nieuwe ronde met nieuwe kansen geweest om uw vernieuwende idee werkelijkheid te laten worden. U kon uw StadsIdee indienen tot 1 juni 14.00 uur 2018. Helaas is het aanmelden van uw stadsidee nu niet meer mogelijk. Wellicht volgend jaar.

Zo werkte het

Loopt u al een tijd met een mooi plan rond om wijk of stad leefbaarder, leuker of mooier te maken? Dan was dit uw kans! U kon uw idee uitwerken in een zo compleet mogelijk plan, deed er een eerste begroting bij en keek alvast eens rond in de buurt wie er allemaal aan mee wilden helpen. Als uw idee won, wordt het onder uw leiding, met deskundige steun van de gemeente, gerealiseerd.

De ideeën worden in eerste instantie beoordeeld op haalbaarheid. De geselecteerde ideeën worden op deze website gepresenteerd. Alle inwoners van de gemeente Harderwijk mogen in een stemronde via deze pagina (de meeste stemmen gelden) bepalen welk idee wint.

Voor de uitvoering van het Stadsidee 2018 heeft de gemeente Harderwijk € 45.000,- beschikbaar gesteld.

U kunt niet meer stemmen

Vanaf woensdag 13 juni kon via deze website samenkleurenwedestad.nl/stemmen, gestemd worden op de genomineerde Stadsideeën 2018. Stemmen kon tot en met 6 juli a.s. Het idee met de meeste
stemmen wordt uitgevoerd. Het kunnen afhankelijk van het benodigde budget ook meer ideeën zijn.

Initiatief van de gemeente Harderwijk

Gemeente Harderwijk wil met Samen kleuren wij de Stad de bewoner enthousiasmeren tot gezamenlijke initiatieven om de stad mooier, socialer en duurzamer te maken.

Deze website is een initiatief van de Gemeente Harderwijk

Share This