Gemeente Harderwijk

Iedereen handen uit de mouwen voor een mooie buurt!

 

Regatta Centrum Harderwijk, voor alle zeil en watersport evenementen

Wat een gave plek heeft de gemeente gecreëerd aan de Boulevard! Het strandeiland, de nieuwe boulevard. Samen kleuren we de stad is hier echt van toepassing! Nu nog kleuren op het water vinden wij! Op dit moment is er geen invulling op het terrein tussen de nieuwe ‘Vischpoortbrug’ en het oude ‘Surfcentrum’. Dit lijkt ons een perfecte locatie voor een regatta centrum, een plek waar zeil en andere watersport evenementen plaats vinden. Met deze prachtige, unieke locatie kunnen we Harderwijk landelijk heel goed op de kaart zetten. Alle evenementen op het water zijn te bekijken vanaf het regatta centrum, vergelijkbaar met het starteiland in Sneek. Lees meer

Extra informatie

Geraamde kosten:
€ 45.000

Hoogte van het benodigde budget:
€ 45.000

Teamleden / partners:
Volgt

Extra documenten:
begroting

Een meerjarig project om dit tot iets moois te ontwikkelen, maar voor komend jaar zijn we al erg blij met een steiger/helling waar kleine open boten te later gelaten worden. Daarnaast een tijdelijk gebouw om de evenementen vanuit te coördineren. Zoals Walhalla is ontstaan, we zetten iets kleins neer en proberen daar een succes van te maken!

De locatie:
Op dit moment is er geen invulling op het terrein tussen de nieuwe ‘Vischpoortbrug’ en het oude ‘Surfcentrum’. Dit lijkt ons een perfecte locatie voor een regatta centrum, een plek waar zeil en andere watersport evenementen plaats vinden. Met deze prachtige, unieke locatie kunnen we Harderwijk landelijk heel goed op de kaart zetten.

Initiatief van de gemeente Harderwijk

Gemeente Harderwijk wil met Samen kleuren wij de Stad de bewoner enthousiasmeren tot gezamenlijke initiatieven om de stad mooier, socialer en duurzamer te maken.

Deze website is een initiatief van de Gemeente Harderwijk

Share This