Winnaar Stadsidee 2018!

 

 

De winnaar van het Stadsidee 2018 is geworden
de ONTMOETINGSTUIN DE RIETMEEN

Een multifunctioneel plein bij Ontmoetingstuin de Rietmeen, dat is voor mij het stadsidee van Harderwijk. Op deze manier kleuren we samen de stad. Een plein dat je kan invullen met heel veel mogelijkheden zoals verkeersplein, speelplein, trainplein voor scootmobiel of een schaatsplein voor in de wintermaanden. We hebben gezien wat de vrijwilligers van de Rietmeen presteerden toen ze het hadden omgetoverd tot een schaatsbaan. Een hele nacht waren ze daar aan het werk om dat voor elkaar te krijgen en het was een succes.

Het plein heeft daarnaast vele voordelen zoals parkeergelegenheid en veiligheid omdat het een afgesloten park is. Het mooiste vind ik dat jong en oud elkaar ontmoet. De één gaat buiten spelen, de ander krijgt groene vingers. Zo leert men omgaan met de natuur. Dit moeten we toch koesteren en omarmen. Ook de koffie en thee zijn daar nog te betalen voor iedereen.

Geraamde kosten:
€ 45.000

Hoogte van het benodigde budget:
€ 45.000

Teamleden / partners:
Frits Sparnaaij
Johan Peppelman

Extra documenten:
begroting

Van harte gefeliciteerd
namens de gemeente harderwijk!

Initiatief van de gemeente Harderwijk

Gemeente Harderwijk wil met Samen kleuren wij de Stad de bewoner enthousiasmeren tot gezamenlijke initiatieven om de stad mooier, socialer en duurzamer te maken.

Deze website is een initiatief van de Gemeente Harderwijk

Share This